Най-добрите приложения с безплатни съвети и прогнози за спортни залагания

За начинаещите на пръв поглед изглежда, че залагането на спортни събития е бърз и лесен начин да изпробват късмета си. Това е погрешна идея, която би довела до неизбежен провал. Можете да разчитате на късмета си в ограничено количество от пъти. Но когато разглеждате задълбочено футболни статистики, можете значително да увеличите шансовете си за победа. По този начин ще придобиете информация и ще развиете нужният алгоритъм за анализ на печелившите събития. Трудно е да се справите самостоятелно с обработката на статистика от стотици мачове на ден. Така че на помощ идват специални приложения, които да Ви улеснят в това начинание. С настоящият списък на най-добрите мобилни приложения за прогнозиране на спортни срещи, значително ще увеличите шансовете си за успех.

Kak da izberem prilojenie
probet prilojenie

PROBET: Football betting tips

Приложението се гордее с факта, че 400 000 клиента се доверяват на ежедневните им футболни съвети за залагания. Можем спокойно да се доверим на това число, особено след като зад това мобилно приложение стоят професионалисти, със задълбочени футболни познания. Приложението съдържа стотици съвети за залагане на футбол на живо. Всяка прогноза съдържа множество коефициенти и съвети за залагания, като ви дава повече възможности за печалба. Актуалните футболни прогнози за залагания могат да бъдат получаване чрез известия, които се задействат 60 минути преди началото на мача.

Sports Betting Tips

Приложението предоставя на своите потребители ежедневни съвети за спортни залагания с висока възможност за печалба. Експертният персонал, стоящ зад това мобилно приложение, анализира подробно мачовете и внимателно подготвя ежедневните залози. Можете да намерите най-добрите съвети за залагане в добре проектираното им мобилно приложение. Експертите им анализират мачовете, като внимателно следят всички лиги. По този начин, можете да бъдете сигурни, че ще разполагате с прогнози с най-голям шанс за печалба. Мобилното приложение предлага както безплатни, така и VIP прогнози за залагане на техните потребители. Шансовете Ви за успех се увеличават още повече, ако решите да подпомогнете тяхната работа и станете VIP потребител.

sports betting tips prilojenie
bet mines prilojenie

BetMines Free Football Betting Tips & Predictions

Над 500 000 потребители се възползват от услугите на BetMines. Приложението предлага ежедневни прогнози, статистиката на отбори и прогнози на други потребители на платформата. Също така, BetMines предлага и секция Livescore, където можете да следите резултатите на спортните срещи в реално време. Нещото, което отличава BetMines от другите мобилни приложения е възможността да тествате стратегията си, създавайки безплатни виртуални залози. BetMines е напълно безплатно приложение за футболни прогнози, което ще ви помогне да увеличите степента си на успех и ще ви научи как да залагате!

BetsWall

Създателите на BetsWall се гордеят от факта, че тяхното приложение дава 84% процента акуратни прогнози. Високият процент на успеваемост идва от разработеният софтуер с изкуствен интелект, който взема под внимание огромно количество от статистически данни. След направеният анализ, прогнозите могат да бъдат разгледани на платформата на BetsWall няколко часа преди започването на срещата. И всичко това се предлага напълно безплатно за потребителите на BetsWall. Освен че можете да разчитате на прогнози с висок коефициент на успеваемост, също така можете да се възползвате от предоставеният виртуален портфейл, с който да изпробвате точността да прогнозите, без да губите никакви средства.

betswall prilojenie
betting tips football prilojenie

Betting Tips Football by Tipstero

Betting Tips Football by Tipstero е приложение с незабавен достъп до ежедневните прогнози за залагане на футболни срещи с големи коефициенти. Прогнозите, които могат да бъдат намерени на платформата на това мобилно приложение биха били полезни дори и на най- запалените играчи. Всеки ден изкуственият интелект на приложението анализира футболни мачове, а след това реални специалисти подбират най-добрите срещи с големи коефициенти и голяма вероятност за печалба. В приложението можете да намерите различни прогнози като краен победител от срещата, двоен шанс, количество на попаденията, първо полувреме/краен изход и сигурни мачове.